ΣΤΑΪΚΟΣ ΒΕΡΓΕΤΗΣ: "Τα παιδιά έδειξαν πείσμα!"

Διαβάστε τα όσα δήλωσε ο Στάικος Βεργέτης στη συνέντευξη Τύπου, μετά το Λεβαδειακός-ΑΣΤΕΡΑΣ (1-1).

ΣΤΑΪΚΟΣ ΒΕΡΓΕΤΗΣ: "Τα παιδιά έδειξαν πείσμα!"

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΔΗΛΩΣΗ

"Σε ένα σκληρό παιχνίδι όπως αναμενόταν, και για τον επιπρόσθετο λόγο των καιρικών συνθηκών, προσπαθήσαμε να φανούμε αντάξιοι των περιστάσεων. Σε πολλά διαστήματα του αγώνα ελέγξαμε το ρυθμό του παιχνιδιού. Είχαμε δύναμη, πάθος στις μονομαχίες και προσπαθήσαμε να κάνουμε επιθετική ανάπτυξη παίρνοντας δεύτερες μπάλες. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν στις δύσκολες απαιτήσεις του παιχνιδιού σ' έναν υψηλό βαθμό, με ένα μελανό σημείο τις στατικές φάσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να μας είχαν δημιουργήσει ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα σε ό,τι αφορά το αποτέλεσμα. Είναι ένας τομέας στον οποίο πρέπει να επικεντρωθούμε και να δουλέψουμε λίγο παραπάνω για να μην έχουμε προβλήματα στους επόμενους αγώνες.

Στο δεύτερο ημίχρονο ενώ μπήκαμε πολύ καλά και ελέγχαμε πλήρως το ρυθμό, δεχτήκαμε ένα γκολ μέσα από κάποιες κόντρες και με πολλούς παίχτες μέσα στην περιοχή, κάτι που θα μπορούσαμε να έχουμε αποφύγει. Όμως τα παιδιά αρνήθηκαν να χάσουν, έδειξαν πείσμα για να πάρουν αποτέλεσμα, γεγονός που το κατάφεραν. Η αποβολή μας ανάγκασε να παίξουμε σε έναν παθητικό-αμυντικό ρόλο για τη διαφύλαξη του αποτελέσματος, πράγμα που έγινε μέχρι και το τέλος και με τη μεγάλη βοήθεια των παιδιών που μπήκαν για αλλαγή. Συνεχίζουμε, καλή επιτυχία και καλή συνέχεια στο Λεβαδειακό".

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Ο ομιλος EUNICE Energy Group στις εγκαταστασεις του ΑΣΤΕΡΑ!

Το 2ο Προτυπο Γυμνασιο Τριπολης στις εγκαταστασεις του ΑΣΤΕΡΑ

close