ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ: "Ο ΑΣΤΕΡΑΣ στις ομάδες πολύ υψηλού επιπέδου" (video)

Ο νέος προπονητής του ΑΣΤΕΡΑ, Γιώργος Παράσχος, μίλησε στην κάμερα του ATFCtv. Δείτε το video με τις πρώτες του δηλώσεις ως τεχνικός της ομάδας μας από το επίσημο κανάλι του ΑΣΤΕΡΑ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ: "Ο ΑΣΤΕΡΑΣ στις ομάδες πολύ υψηλού επιπέδου" (video)

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

"Το όνειρο του κάθε προπονητή είναι να δουλεύει σε ομάδες στις οποίες υπάρχουν όλες οι προοπτικές για να μπορέσει να λειτουργήσει σωστά. Αυτά που προσφέρει ο ΑΣΤΕΡΑΣ, οι γηπεδικές εγκαταστάσεις και η γενικότερη οργάνωση, προσελκύουν τον κάθε προπονητή να δουλέψει σε αυτή την ομάδα. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ συγκαταλέγεται σε ομάδες πολύ υψηλού επιπέδου, όπως οι μεγάλες των Αθηνών ή ο ΠΑΟΚ κι έτσι από την πρώτη εντύπωση την οποία σχημάτισα την πρώτη ημέρα, πραγματικά κατάλαβα ότι χαίρεσαι να δουλεύεις σε αυτή την ομάδα. Δεν σου λείπει τίποτε. Αλλά πρέπει να προσπαθήσεις αυτή η ομάδα να παραμείνει για πολλά χρόνια στην Α' Εθνική και να κάνει όσο το δυνατόν χρονιές, όπως αυτές που έχει κάνει με πολλές παρουσίες στην Ευρώπη". 

⇒ "Πάντα ο ΑΣΤΕΡΑΣ ήταν πολύ δυνατός αντίπαλος. Δεν είναι τυχαίο που βγήκε πέντε φορές στην Ευρώπη. Δεν είναι μικρό πράγμα αυτό. Μια επαρχιακή ομάδα και μια μικρή πόλη, να διαθέτει αυτή τη δυναμική που έχει ο ΑΣΤΕΡΑΣ. Πάντα ήταν ένας υπολογίσιμος αντίπαλος". 

"Η ομάδα βρέθηκε τυχαία σε αυτή τη βαθμολογική θέση. Έχω παρακολουθήσει όλα τα παιχνίδια, με εξαίρεση τον αγώνα με την Λαμία. Είναι κρίμα, αδικείται η ομάδα που βρίσκεται σε αυτή τη βαθμολογική θέση και τα παιδιά έχουν αδικήσει τους εαυτούς τους. Αυτό τους είπα. Οι εμφανίσεις τους δεν ήταν άσχημες. Πιστεύω ότι στα περισσότερα παιχνίδια δικαιούνταν να πάρουν τη νίκη. Κι όμως, επειδή στο ποδόσφαιρο υπάρχει και η ατυχία και για να μην τα ρίχνουμε όλα εκεί, υπάρχει και η αστοχία, βρέθηκαν σε αυτή τη θέση. Αλλά βλέπω στα πρόσωπα αυτών των παιδιών, ότι τους έχει πειράξει πάρα πολύ. Καταλαβαίνουν και οι ίδιοι ότι έχουν αδικήσει τους εαυτούς τους και νομίζω ότι πολύ γρήγορα αυτή η ομάδα θα ανακάμψει". 

⇒ "Είναι μια περίεργη χρονιά. Φέτος για πρώτη φορά διακρίνω ότι υπάρχουν ομάδες, όπως αυτές που ανέβηκαν και έχουν μία δυναμική, αλλά και άλλες, που κάνουν το πρωτάθλημα πιο ενισχυμένο από το περσινό. Γι' αυτό, με το καλό, αν είναι δυνατόν να ξεκολλήσουμε όσο το δυνατό περισσότερο από αυτή τη βαθμολογική θέση, να φύγει και το άγχος από τα παιδιά, να ελευθερωθούν τα πόδια τους και από εκεί και πέρα πιστεύω ότι ο ΑΣΤΕΡΑΣ μπορεί να βρει το δρόμο του και να στοχεύει πάλι σε πιο υψηλές θέσεις". 

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

VIDEO

Ο Παναγιωτης Τσιντωτας στον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ!

close