ΣΤΑΪΚΟΣ ΒΕΡΓΕΤΗΣ: "Ηταν μια περιπετειώδης χρονιά..."

Διαβάστε τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Στάικος Βεργέτης μετά τη λήξη της αναμέτρησης ΑΣΤΕΡΑΣ-Ηρακλής (2-2).

ΣΤΑΪΚΟΣ ΒΕΡΓΕΤΗΣ: "Ηταν μια περιπετειώδης χρονιά..."

Το σχόλιο για τον αγώνα: "Ήταν ένα πολύ ανοιχτό παιχνίδι στο οποίο προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το ρυθμό κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, πράγμα που το καταφέραμε. Ήμασταν κατά διαστήματα αρκετά καλοί, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά παράλληλα ήμασταν πολύ επίφοβοι να κάνουμε το λάθος και να δεχτούμε φάση από τον Ηρακλή. Αυτό οφείλεται κυρίως στον καινούργιο σχηματισμό που δοκιμάζει η ομάδα και στα πολλά νέα πρόσωπα που απάρτιζαν σήμερα την ενδεκάδα μας. Τα μηνύματα και το πρόσημο είναι θετικά για αυτά τα παιδιά.

Κλείσαμε έτσι, μια χρονιά πολύ περιπετειώδη για το σύλλογο μας, την οποία χρονιά πρέπει να γίνουμε όλοι πιο σοφοί και να ασχοληθούμε επισταμένως με το τί πήγε λάθος, ώστε να μην επαναληφθεί και να παρουσιαστούμε καλύτεροι τη νέα σεζόν."

Τα καλά της φετινής πορείας… "Ασφαλώς υπάρχουν και θετικά στοιχεία. Το ποδόσφαιρο είναι όπως και η ζωή. Σε αυτά τα θετικά στοιχεία θα πατήσουμε. Πολλές φορές προσπαθούμε να βελτιώσουμε τα δεινά και αγνοούμε τα καλά ώστε να τα συντηρούμε ή για να ευνοούμε και αυτά. Υπήρχαν θετικά πράγματα στη λειτουργία της ομάδας, αλλά σε μια χρονιά που σε αφήνει στο τέλος με την πικρή γεύση ότι δεν πήγε όπως όλοι ονειρευόμασταν όταν ξεκινούσε, σαφώς πρέπει να δούμε λεπτομερώς το τι θέλει βελτίωση."

Για τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ: "Είναι μια πάγια τακτική και δική μου αλλά γενικά στο χώρο του ποδοσφαίρου, ότι δε φτιάχνεις μια ομάδα διώχνοντας δεκαπέντε παίκτες και φέρνοντας δεκαπέντε παίκτες. Όταν μια ομάδα λήξει μια σεζόν πρέπει να διατηρήσει έναν κορμό παικτών και να κάνεις τις ουσιαστικές και ποιοτικές  προσθαφαιρέσεις  που θα δώσεις στην ομάδα κάτι παραπάνω, κάτι που της έλειπε τη χρονιά που πέρασε. Νομίζω σε αυτή τη βάση πρέπει να στηριχτούμε. Μην εκμηδενίζουμε παίκτες οι οποίοι είναι καλοί, έχουν κάνει καριέρα σε καλές ομάδες, έχουν καλές σεζόν προηγουμένως, από μια όχι καλή σεζόν. Η αλήθεια είναι ότι καμιά φορά αρχίζει κάτι στραβά και σε παίρνει η κάτω βόλτα. Δε θα ήθελα να εκμηδενιστεί αυτό το ρόστερ, γιατί τα παιδιά έδειξαν τη θέληση να αντιστρέψουν την κατάσταση και στο τέλος το κατάφεραν. Θα είναι λίγοι οι παίκτες που θα αποχωρήσουν και λίγοι και ποιοτικοί αυτοί που θα έρθουν."

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

VIDEO

close