Ο Δ. Κενές στα γραφεία της MACRON: "Η εμφάνιση που ενώνει την ομάδα με την πόλη" (video)

Ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ, κ. Δημήτρης Κενές, επισκέφτηκε τα γραφεία της MACRON στην Bologna, στο πλαίσιο της ετήσιας συνάντησης με την εταιρία που προμηθεύει με αθλητικό υλικό την ομάδα. 

Ο Δ. Κενές στα γραφεία της MACRON: "Η εμφάνιση που ενώνει την ομάδα με την πόλη" (video)

Το παρόν στη συνάντηση έδωσαν ο Sports Marketing Manager της Macron, κ. Martinelli Francesco, καθώς και ο Υπεύθυνος ιματισμού της ΠΑΕ, κ. Παράσχος Ζάχος. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οριστικοποιήθηκαν τα σχέδια για τις εμφανίσεις της επόμενης σεζόν και παρελήφθη μια special edition εμφάνιση της ΠΑΕ, η οποία θα αποκαλυφθεί στο κοινό και θα είναι διαθέσιμη στο starstore.gr λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων.

 

Ο κ. Κενές, στη συνέντευξή του, αναφέρθηκε στη φετινή εμφάνιση του ΑΣΤΕΡΑ, η οποία είναι βασισμένη στην ιστορία του ελληνισμού με κεντρικό πρόσωπο το σύμβολο της Τρίπολης και Αρχιστράτηγο της Ελληνικής Επανάστασης, Θεόδωρο Κολοκοτρώνη. 

 

Παράλληλα, ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ μίλησε και για την εμφάνιση της σεζόν 2019-2020, που έχει προκύψει από τις ιδέες των φιλάθλων της ομάδας και τη μεγάλη τους συμμετοχή στον διαγωνισμό που διοργανώθηκε και η οποία θα σχεδιαστεί από την MACRON. 

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΝΕ

 - Συζητώντας για τις εμφανίσεις της φετινής σεζόν, σχεδιάστηκαν για να ενώσουν την ομάδα με την πόλη. Τι αποτέλεσε την έμπνευση γι' αυτό;

"Είναι περισσότερο από εμφανές ότι η έμπνευσή μας για τη φετινή εκτός έδρας εμφάνιση ήταν ο Αρχιστράτηγος της Ελληνικής Επανάστασης, Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. Θέλαμε να ενώσουμε την ομάδα με την πόλη, ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης είναι το σύμβολο της Τρίπολης, με το άγαλμά του στην πλατεία Άρεως, οπότε ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσαμε να κάνουμε". 

 

- Ποια ήταν η αντιμετώπιση των φιλάθλων στις εμφανίσεις και ποια είναι η αγαπημένη τους εμφάνιση;

"Οι φίλαθλοί μας εφέτος επέδειξαν μεγάλο ενθουσιασμό για τις εμφανίσεις μας. Ειδικότερα για την εκτός έδρας εμφάνισή μας. Η φανέλα αυτή έγινε sold out για πρώτη φορά στην ιστορία του ΑΣΤΕΡΑ, έφτασε να παίξει σε όλα τα ειδησεογραφικά δίκτυα, έφτασε να γίνει είδηση ακόμη και στην Ινδία και στην Γαλλία και φυσικά εξαφανίστηκε από το μαγαζί μας". 

 

- Πώς υποδέχθηκαν οι φίλαθλοι τον διαγωνισμό για την εμφάνιση της επόμενης σεζόν;

 "Ήταν κάτι που κάναμε για πρώτη φορά. Θέλαμε να φέρουμε τον κόσμο της ομάδας πιο κοντά μέσα στην ομάδα. Για αυτό τούς ζητήσαμε να δημιουργήσουν τη φανέλα της νέας σεζόν. Η συμμετοχή ήταν τεράστια. Παραλάβαμε περισσότερα από 80 σχέδια, επιλέξαμε τα 3-4 καλύτερα και ο κόσμος αποφάσισε τη φανέλα της επόμενης σεζόν". 

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

VIDEO

Α' Εθνικη Γυναικων: ΑΣΤΕΡΑΣ - Σειρηνες Γρεβενων 1-0

close